TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Trackman regulering af handicap

Hvad er TrackMan Handicap?
TrackMan Handicap er et mål for din spilleevne i Virtual Golf. TrackMan Handicap er inspireret af de nye verdensomspændende regler (WHS), hvor spillere justeres op/ned baseret på en delmængde af deres seneste runder. Hvis du er logget ind med en TrackMan-konto, vil du modtage et TrackMan-handicap efter din første runde Virtual Golf. Derefter opdateres dit TrackMan Handicap automatisk efter hver runde Virtual Golf.

Hvordan får jeg mit TrackMan Handicap?
Hvis du er logget ind på din TrackMan-konto og spiller en runde uden mulligans og en gimme-afstand på ikke mere end 12ft (3,7m), vil du modtage et TrackMan-handicap. Hvis du bruger en mulligan eller en gimme-afstand på mere end 12 fod, tæller scoren ikke med i dit TrackMan-handicap. Resultater fra private og turneringsrunder, der opfylder disse krav, er inkluderet i beregningen af dit TrackMan Handicap.

Hvor kan jeg finde mit nye TrackMan Handicap?
Du kan finde din handicaphistorik i TrackMan Golf-appen.

Jeg bruger nogle gange et andet handicap indendørs. Kan jeg tilsidesætte TrackMan Handicap med et andet nummer?
Nej, det er ikke muligt at tilsidesætte TrackMan Handicap. Den eneste måde at påvirke Handicap er ved at spille flere runder og følge justeringerne. I en turnering har værten mulighed for at vælge mellem at bruge et manuelt input-handicap eller TrackMan-handicap.

Hvad er forskellene mellem WHS og TrackMan Handicap?
Den primære forskel mellem TrackMan Handicap og World Handicap System er den nedadgående justering af handicap for ekstraordinære resultater. Med TrackMan Handicap justerer vi handicappet betydeligt mere ned, hvis du poster en exceptionel score for at sikre, at TrackMan Handicap afspejler spillepotentiale.