TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Jubilæumsdeal

I anledning af vores 50 års jubilæum har vi flere fantastiske tilbud til erhvervsaktive golfspillere. Først og fremmest vil vi gerne have lov at kontakte dig med lidt materiale omkring Erhvervsklubben i Vejle Golf Club. For dette kvitterer vi uforpligtende med en GRATIS greenfee billet til Vejle Golf Club. Værdi op til kr. 450,-.

Alt du skal gøre er at udfylde formularen nedenfor, så kontakter vi dig med materiale og du modtager en greenfee billet.

Gratis greenfee billet kan afhentes i Vejle Golf Club ved henvendelse til manager Bo Vaaben i sekretariatet åbningstider. Såfremt dette ikke er muligt, kan Bo Vaaben kontaktes på tlf 4112 3330 og der kan arrangeres anden levering.

I anlednings af golfklubbens 50 års jubilæum har vi lavet et helt specielt tilbud for erhvervsklubben i 2020. Du kan spare over 50% på medlemskab netop i år. Gå ikke glip af denne chance.

Hvad er erhvervsklubben

Erhvervsklubben i Vejle Golf Club består af en lang række erhvervsaktive repræsentanter for firmaer med tilknytning til Sydøstjylland. Her vil du finde alt fra banker og revisorer til håndværkere og restauranter. Vi mødes 5 gange om året til et arrangement af halv dags varighed.

Her får alle rig lejlighed til både at præsentere eget firma samt skabe forbindelser med indflydelsesrige og lokaldriftige personer.

Et arrangement forløber typisk ved at vi mødes til lækker frokost tilberedt af klubbens restaturant Gastro46, hvor vi hilser på hinanden og hører nærmere om dagens program.

Efter lidt opvarmning spiller vi en runde golf, hvor du i løbet af en sæson vil spille med mange forskellige, således du får mulighed for at networke med flest mulige. Der er naturligvis fuld forplejning på banen.

Efter endt spil nyder vi en øl og et glas vin før vi sætter os til bords til en to retters middag med tilhørende vinmenu. Under middagen vil der være mulighed for at præsentere sig selv og den virksomhed, som du repræsenterer. Manager Bo Vaaben vil ligeledes uddele præmier til de bedst spillende på dagen. Arrangementet afsluttet med kaffe og et foredrag af en lokalrelevant person, hvor vi blandt har besøg af Niels Flemming Hansen, som både er bosiddende og valgt til folketinget i Vejle.

Spar over 50% i 2020 – Gå ikke glip af dette tilbud

Normalprisen for hvert arrangement er kr. 999,-, hvilket giver kr. 4.995,- for en hel sæson. Dette inkluderer greenfee, frokost inkl. drikkevarer, fuld forplejning på banen, 2 retters aftensmad med tilhørende vinmenu, kaffe og kage samt præmier.

I 2020 tilbyder Vejle Golf Club ekstraordinært et medlemsskab til Greenfeeclub No. 1, hvilket er en fritspilsordning mellem 6 klubber. (Kræver medlemsskab af en af klubberne) eller alternativt 5 greenfee billetter til Vejle Golf Club, værdi op til kr. 2.400,-

Dette giver en samlet værdi på 7.395,-, men lige nu tilbyder vi hele pakken til kun kr. 3.475,-

Meld dig ind allerede nu og få stadigt ekstra greenfee billet

Hvis du allerede nu vil tage jubilæumtilbuddet, så tilmeld dig her, og vi sørger for at stadigt modtager en ekstra greenfee billet i forbindelse med tilmeldingen.