TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Bøgematch 09.05.23

Se billeder fra dagen her.

Se resultaterne her.

Denne 33. udgave af Bøgematchen blev afviklet i det skønneste vejr.

Alle 130 deltagere blev – da de ankom tidligt om morgenen - mødt af Munkebjerg skoven som stod i den skønneste lysegrønne farve.

Inde i restauranten lyste den lysegrønne borddækning akkompagneret af de grønne startposer op og der var lagt op til en herlig golfdag. Under morgenmaden var der besøg fra Charlotte fra Daily Sports, og hun præsenterede nogle af nyhederne fra Daily Sports

Banen stod flot og bød alle spillerne velkommen og mange kommenterede på hvor dejlig vores bane er. Og spillerne holdt sig bestemt heller ikke tilbage ude på banen. Der blev scoret rigtig flot – måske de flotte scores var blevet inspireret af det overdådige præmiebord, som Bøgematch udvalget havde fået skaffet fra mange velvillige sponsorer. Vi er meget taknemlige for den gavmildhed, der er blevet udvist af sponsorerne.

Såvel Baneservice som de 4 mandlige opvartere kunne genkendes på de lysegrønne butterflies, som de er udstyret med. Og de er alle med til at gøre dagen festlig for alle spillere – ikke mindst når spillerne bliver mødt af dem i de 2 pitstops, hvor der blev budt på både små shots, vin, sodavand og chips.

Efter runden bød Den Lille Kok på en velsmagende frokosttallerken, inden det gik løs med at få udråbt de 27 vinderne af placeringspræmierne og samt vindere af de 4 nærmest flaget og længste drive konkurrencer.

Mange tak til alle, der har været med til at skabe rammerne for denne dejlige dag. Og ikke mindst mange tak til alle deltagerne for at bakke op om Bøgematchen

Vi håber at se jer alle i 2024

Bøgematchudvalget