TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Kr. Himmelfartsturnering 18.05.23

Vinderne efter Kr. Himmelfartsturneringen 2023

Se billeder fra dagen

Startskuddet lød klokken 13.00, hvor 75 glade VGC’ere stod klar på deres første tee sted. Solen var fremme men kun få havde fundet de korte golfbukser eller nederdele frem!
For de fleste blev runden afviklet på 4 timer på en dejlig tør bane, som gav godt med rul. Greens var ikke klippet så hurtige, som vi ellers er vant til - måske skulle de have den “helt store tur” fredag inden Vejle matchen!
Inden præmieoverrækkelsen var der udskænkning af spansk Cava fra og sponsoreret af Gourmet Outlet - stor succes med lidt bobler og chips inden Den Lille Koks hofret: helstegt pattegris.
Dagens hovedsponsor var Holst Sko, som både gav et gavekort til alle, der stillede til start og gavekort på hhv. 500, 300 og 200 kr. til vinderne i de tre rækker.
Under spisning var der lagt udtrækning af en slags “klappepræmier” ind. At dømme ud fra stemningen i restauranten var det vist også populært.
Alt i alt en herlig Kr. Himmelfartsturnering, som vi i Turneringsudvalget bestemt gentager i 2024.
Tak til alle for højt humør og til Holst Sko, Gourmet Outlet og Den Lille Kok for de mange bidrag og til Finn Lund for skuddene fra pistolen og kameraet!

Jette og Elisabeth
/Turneringsudvalget