VGC intern Cup 4 02.08.20

VGC Intern Cup og makkerturnering:

Søndag den 2. august deltog 54 VGC-medlemmer i VGC Intern Cup 4.

Vi spillede stableford på Sletten-Parken.

Det blev en dejlig match med imponerende vinderscores i de fire rækker. Således blev A-rækken vundet af Janneke med 40 points (to under banens par), Francois vandt B-rækken med 42 points, Alexander vandt C-rækken med 36 points, og så har vi det bedste resultat til gode: Charly vandt D-rækken med 53 points! Det giver lige en lille handicapregulering til Charles næste match.

Næste match VGC Intern Cup 5, som er den sidste match inden finalen i september, spilles søndag den 23. august, hvor vi igen ser frem til god opbakning og mange deltagere til matchen.

Turneringsudvalget ønsker alle fortsat god sommer og på gensyn, måske allerede til makkerturneringen den 9. august, hvor vi er tæt på 100 tilmeldte. Hvis du ikke allerede er tilmeldt, er det ved at være tid. Der er plads til max. 120 deltagere, og sidste tilmeldingsfrist er onsdag den 5. august. Ved overtegning oprettes venteliste.

Mvh. VGC-turneringsudvalget