TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Dræningsarbejde - drop?

Hej Niels

Jeg har et par spørgsmål vedr dræn spor på banen
Skal bolden spilles som den ligger på skoven 6 hvor der er mange spor efter den seneste dræning? Hvis der er frit drop hvilken regel er det da

På sletten 1 venstre om green er der et gammelt spor efter dræning. Ditto i arealet på sletten 8 op til greenbunker. Er det bare ærgerligt hvis bolden ligger i disse områder?

Vedr stier
Flere stier er ikke skarpt defineret - fx skoven 4 op langs green. Formentlig pga kørsel med og placering af trolleys ved stien ind mod green er græsset forsvundet nogle steder. Er disse helt bare steder at betragte som en del af stien? Eller skal bolden spilles som den ligger.
Der er flere lignende steder på banen

På forhånd tak for svar

Mvh Jette Hindkjær

-------

Skoven 6 

Nej det er der ikke. Dræningsarbejdet er færdig, der er sået græs,nogle steder gror det bedre end andre steder, nogle steder helt vissen. 

Svaret dækker også sletten 1 og 8.

Stien skoven 4. Hvis en sådan "savtakket" sti og Bolden ligger på et et bart sted, vil jeg altid give lempelse uden straf, 16.1a

Definitionen på areal under reparation, (uddrag) ethvert hul lavet af banepersonalet ved vedligeholdelse af banen ( f.eks. et hul lavet ved at fjerne græs eller ved at lægge dræn )

For mig er dræningsarbejdet færdig, måske kommer der nogle efterreguleringer 

Håber det giver mening, ellers er du altid velkommen tilbage.

Mvh Niels Svenningsen