TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Tak for hjælpen med at samle bolde

Lørdag 11. maj 2024

Onsdag aften troppede et dusin ihærdige frivillige op på driving range for på Baneudvalgets opfordring at hjælpe med at samle nogle af de tusindvis af bolde ind, som er blevet slået ud over hegnet. I løbet af en times målrettet indsats vurderer vi, at der er samlet omkring 4.200 bolde ind fra ”den forkerte side af hegnet”, som nu er tilbage i brug i boldmaskinen. 

Efter indsamlingen bød klubben på aftensmad hos Den Lille Kok, og Paul Sørensen fra Baneudvalget takkede de fremmødte mange gange for deres hjælp, og fortalte lidt om de første erfaringer med den nye robot, som fra denne sæsonstart samler bolde ind på rangen.


Et lille irritationsmoment – som ikke har noget med robotten at gøre – er de mange bolde, der i særligt våde perioder sætter sig ned i græsset, og som skal lirkes manuelt ud af nedslagsmærket, inden boldopsamleren kan få fat i dem.

Der vil blive brug for medlemmernes hjælp igen, ikke mindst takket være den meget store træningsiver, som der bliver lagt for dagen på driving range. Vi vil dog gerne benytte lejligheden til at opfordre til, at man slår efter de opstillede målskiver, så færre bolde ryger ud til siden!

Rigtig god træningslyst!