;

Læge uden grænser for en grund!

Så blev første torsdagsmatch afviklet og hvis i syntes Lægen sidder med et skævt smil på billedet er det nok fordi han for anden match i træk tager overall titlen, denne gang med 40 point.

Man må sige at vejrguder var med os denne torsdag, da solen skinnede dejligt og uden for meget vind, hvilket også påvirkede scores i en positiv retning.

Vinderne af A- rækken blev FC Frede Fup med 39 point skarpt efterfulgt af Paul Sørensen med 38 point.

Vinder af B-rækken blev FC Frank L. Andersen med 38 point og det blev han fordi han havde lavere hcp end Keld Clausen der også formåede at lave 38 point.  3. pladsen gik til vores bornholmer Max Jensen med 35 Point.

Vi så og hørte lige rigeligt til Ole Mathiasen denne aften, da han både modtog bøder, nærmest hul på sletten 5, nærmest i 2 på Skoven 1 og 3. pladsen i A-rækken.

Og hvis det ikke var slemt nok for Captian, så vandt Suhr nærmest hul på Parken 3… og han fik selvfølgelig også en bøde for upassende gestikulation over for Captian ude på banen.

  1. pladsen og gavekortet til Lars Vegas tog Captian selv, og Captians trøst og træningslektion gik denne torsdag til Therkel der åbenbart var knibe ude på banen.

 

Næste torsdag holder vi påskeferie, så vi ses om 14 dage.

Åbningsmatchen i blæstens tegn

Hvem havde regent med vi kunne få lov til at komme ud at spille 18 huller for bare 3 uger siden?

Vi var 54 ude at spille årets åbningsmatch i Mens section 50 års jubilæumsår og det var en svær start må man sige, vi blev allerede på sletten 1 mødt af en stiv kuling af modvind, hvilket også resulterede i at gennemsnit scoringen var 0,7 stabelford point på hul 1.

Men jeg kunne konstaterer at langt størstedelen havde et stort smil på da de kom ind fra runden, selvom det blev nogle lange runder for de sidste flights på næsten 5 timer, og det tog så lang tid fordi de ventede på næsten alle huller, Så her er årets første råd til at modvirke langsomt spil: Der skal ikke stå 4 spillere og skrive scorekort ved teestedet, 2 slår og 2 skriver! 

Igen år var Den lille kok sponsor for vores åbningsmatch og var klar med suppe og skal hilse at sige at Hindhede fik nok kødboller. 

Årets første overall vinder Lægen uden grænser Hr. Kaltoft med vildt flotte 39 point. 

1. Pladsen i A rækken kommer jeg ikke til at nævne, så 1. pladsen i B rækken til et af vores nye medlemmer Kenneth Johnsen og tillykke med det. 

13. pladsen gik til FC Fortelt (Jeg kan godt se der står Kjeldsen på hjemmesiden, men systemet tæller forkert sammen og Paul er på sagen) 

2. sidst blev Pokermester Jacob Just som kun spillede 9 huller....

JA, så er vi i gang og glæder mig til at se torsdag og husk det allerede bliver mørkt 18:37