TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Har du lyst til at prøve Senior Section, så læs mere…..

Torsdag 20. april 2023

Har du lyst til at prøve Senior Section, så læs mere…..

 

 

Er du 60+, medlem af VGC, men ikke allerede medlem af Senior Section

inviteres du nu til at opleve, hvad du går glip af.

 

Senior Section vil gerne tilbyde alle seniorer på 60 år eller derover at opleve godt socialt samvær med ligestillede under sectionens mandagsgolf.

Så kom og spil med 

mandag, den 25. april og/eller mandag, den 2. maj.

Vi er en medlemsskare på ca. 140 herrer og damer, som uanset handicap har mulighed for at mødes hver mandag formiddag for at spille golf med det sociale samvær højt prioriteret, og sikkerhed for at kunne komme til at spille med nye golfere på tilsvarende handicapniveau. Du vælger selv, om du vil spille 9 eller 18 huller.

Vi vil disse 2 mandage sætte dig på hold med folk der kan orientere dig om vores aktiviteter, uden du behøver at være medlem af Senior Section, og vi håber, du har fået lyst til at spille med.

Mandag den 25. april spiller vi Stableford og mandag, den 2. maj spiller vi Mexican Scramble som holdturnering. Efter Mexican Scramble afslutter vi med vores månedlige fællesspisning i restauranten samt med præmieoverrækkelser for måneden.

For at vi kan tage bedst muligt imod dig, vil det vil være fint, hvis du vil tilmelde dig ved at kontakte Kjeld Egebo på telefon 40643062 eller pr. mail kegebo@live.dk gerne inden fredag, den 22.april kl. 10:00. Så kan vi aftale nøjagtigt spilletidspunkt til om formiddagen den 25. april.

Den 2. maj har vi gunstart for 18 huller kl. 7:30 og start for spillerne på 9 huller kl. 9:00, og her bedes du af hensyn til holdsammensætningen tilmelde dig til Kjeld Egebo inden fredag, den 29. april kl. 8:00

Vi vil glæde os til at møde dig til et spil golf i Senior Section.

 

Bestyrelsen

Senior Section