TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Særlige Covid-19 restriktioner

(opdateret 14.06.2021)

Normaliseringen af restaurationsbranchen kommer nærmere og nærmere. Efter Regeringens seneste udmelding er det fra mandag d. 14.06.2021 nu heller ikke længere nødvendigt at bærer mundbind, som gæst i restauranten. 

  • Ved ønske om indendørs servering skal der kunne fremvises gyldigt coronapas i form af dokumentation på en af følgende:
    • Gennemført vaccination af Covid-19 
    • Negativ Covid-19 testsvar fra antigentest/kviktest eller PCR-test. 
    • Overstået smitteforløb ved fremvisning af positiv PCR-test foretaget inden for de seneste 2-12 uger.

Restriktionerne omkring 2 kvm pr. gæst er fortsat gældende - I tilfælde af at vores lokaler måtte være fyldte, vil vi derfor på forhånd gerne beklage mange gange, hvis vi måtte være nødsaget til at afvise dig som gæst til indendørs servering. 

Vi opfordrer til fortsat at holde så meget afstand som muligt og at der gøres brug af opstillede hånddesinfektion ved ankomst og efter kontakt på offentlig tilgængelige overflader. 

Borde og stole bliver tilpasset de rammer og restriktioner der til hver en tid måtte være gældende fra Regeringen og Myndighederne. Vi gør derfor SÆRLIGT opmærksomme på, at der IKKE rykkes rundt på borde og stole. Dette gælder både udendørs såvel som indendøre.