TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Personalegaver til dine ansatte

Personalegaver til dine ansatte
Din virksomhed skal være et sted, hvor dine medarbejdere føler, at de bliver respekteret og værdsat. Det kan selvfølgelig være svært at gøre noget ekstraordinært for de mange ansatte, udover de opløftende kommentarer til deres arbejdsopgaver. Men der er faktisk noget, som du kan gøre, der giver dine ansatte en følelse af, at virksomheden virkelig sætter pris på dem – nemlig personalegaver. Personalegaver er en fantastisk mulighed for at vise, at du værdsætter hver enkelt af dine medarbejdere. Det behøver ikke at være stort eller flot, mindre kan også gøre det. Hos Langhoff Promotion A/S har vi en lang række af muligheder, når det kommer til personalegaver til ansatte. Du behøver bestemt ikke begrænse dig. Hos os kan du helt selv vælge, hvilken slags gave som du vil give dine ansatte.

Personalegaver til alle begivenheder
Personalegaver kan tage rigtig mange former. Det er ikke bare en løsning, der passer for alle virksomheder. Typisk vælger firmaer gaver, der passer ind til deres medarbejdere, ud fra hvad virksomheden foretager sig. Dog er det mere almindeligt at vælge personalegaver, der passer ind til sæsonen. Når det kommer til gaver, så er der næsten ingen undskyldning, der er for dårlig – gaver er altid værdsat. Derfor kan du vælge at give personalegaver til:
- Jul
- Påske
- Nytår
- Fødselsdag eller jubilæum
Der er ingen grænser for, hvornår gaver skal gives. Dine medarbejdere kommer garanteret til at værdsætte det uanset hvad.

Vælg din gave
Når du går ud og skal finde en gave til firmaets medarbejdere, så kan det selvfølgelig være svært. Det har vi fuld forståelse for hos Langhoff Promotion A/S. Vi har stor erfaring med at vælge de rigtige personalegaver. Derfor står vi også klar til at hjælpe dig, når du skal ud og finde de rigtige. Hvis du vil se en smagsprøve på de mange forskellige personalegaver, som vi har, så kan du finde vores ’firmagave-generator’ på vores hjemmeside. Her kan du vælge pris, antal og kategori, og så finder vores generator en passende gave til dig og dit firma. Fordelen er, at du hurtigt kan skabe dig et overblik over de muligheder, du har, når du skal ud og vælge.

Gave med nytte
Personalegaver er en glimrende måde at vise dine medarbejdere, at du sætter pris på dem. Samtidig er det faktisk også en rigtig god måde at skabe en positiv markedsføring. Hos Langhoff Promotion A/S har vi flere personalegaver, hvor du kan få trykt dit logo på. Fordelen er:
- Positiv markedsføring
- Markedsføring, der tages hjem til kunden
- Billig løsning
Når du får dit firmalogo på dine personalegaver, så kan din medarbejder tage gaven hjem til familien, hvor venner og bekendte kan se det. Markedsføringen går derfor direkte ind til kunderne, og din medarbejder kan stolt være med til at trække jeres virksomhed helt op til skyerne. Personalegaver har derfor få negative sider. Det er bestemt værd at kontakte os hos Langhoff Promotion A/S, hvis du vil vise dine medarbejdere, at de er de bedste.