TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

2. division, damer

Lørdag spillede vi vores sidste kamp i Sønderjyllands Golfklub mod Odense. Heldigvis skulle vi starte ud kl. 8 og kunne komme i gang med runden inden det blev for varmt.

Vi skulle som minimum bruge en delt kamp for at undgå nedrykning til 3. division, det samme gjaldt for Odense, så der var pres på alle spillere fra starten.

Heldigvis kunne Vejle holdet stå for presset og sikrede endnu en sæson i 2. division.

Resultaterne af kampene blev:

Foursome med Helene Hviid Jørgensen og Jeanette Egedal Hansen deler deres match
Anne-Birte Taul vinder 3-2
Charlotte Holst vinder 2-1
Marianne Linde vinder 3-2

Og dermed en samlet sejr på 7-1.

 

Tak for en god sæson. 

/Marianne Linde

-------------------------------------------------------------

Lørdag spillede vi i Odense mod Stensballe og det blev en rigtig spændende kamp.

Charlotte Holst vinder sikkert med 5-3 og Anne-Birte Taul følger efter med en sejr på 3-1.

Janneke Schiøler måtte kæmpe lidt med spillet og se sig slået med 4-3 mod en velspillende modstander, det var derfor op til vores foursome som blev spillet i en ny konstellation med Jeanette Egedal Hansen og Marianne Linde.

Vi kom ret hurtigt ned med 4 efter 6 huller, men fik heldigvis vendt spillet og var oppe med 1, da vi nåede til 17. hul. Vi taber hul 17 og kampen skulle afgøres på hul 18. Et 2. slag i bunker og med modspillernes bold på green i 2 var der pres på. Vi kommer fint ud af bunkeren og har et put på ca 1 meter for at vinde matchen - desværre triller den lige forbi og modstanderen står derfor med et put for at vinde, som de holer. Et ærgerlig nederlag på 1-0 og et samlet resultat på 4-5 til Stensballes fordel. 

 

Søndag skulle vi spille i Stensballe mod Sønderjyske - det var blæsende som altid..

Charlotte taber 7-6 til en meget velspillende modstander, Anne-Birthe vinder igen og denne gang gjorde hun det lidt mere spændende, da sejren først kom på hul 18 - flot spillet begge dage.

Janneke havde fundet det gode spil frem igen, men desværre ikke helt nok til at slå landsholdsspilleren Marie Lund Hansen, så det blev til et nederlag på 4-3. Foursome blev igen spillet af Jeanette og Marianne, som måtte se sig slået på hul 17 med 3-1.

 

Med den værst tænkelige start - 2 nederlag, kan vi selv afgøre, om det bliver nedrykning eller vi bliver i 2. division næste år. Vi skal i den sidste kamp møde Odense, som har 0 point ligesom os.

/Marianne Linde