TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

2. division, senior

Stærk afslutning af Seniorerne

Oprykningen til 1. division var sikret inden sæsonens sidste match, men vi ville selvfølgelig slutte godt af, og det gjorde vi med en 8-6 sejr over Ribe.
Eva Panduro viste ingen nåde og vandt 8-6 og Brady kørte den hjem på rutinen med 1-0. Om Peter Aarestrup snakkede sin modstander ned vides ikke, men han vandt 3-2. Paul Ruston vandt 2-1 og Kim Vinther's putter var iskold så han tabte 3-1. Foursome sov lidt længere end de andre og kom først igang på de sidste 9, så de tabte 2-1.På billedet mangler Henrik Daugård, der også har bidraget til oprykningen.

..................................................................

Nyt 1.divisions hold
Efter weekendens 2 kampe kan vi kun indhentes af hold vi er bedre end indbyrdes. Fra næste sæson spiller vi i 1. division.

Lørdag den 13. juni var 2. div i Skanderborg hvor 4 stærke herresingler sørgede for en 8-6 sejr. Ruston - vandt 7&6 og Daugård vandt 6&4. Vinther måtte spille alle 18 huller for at få sejren mens Peter BMW kun skulle spille 17 huller. God start.

Paul Ruston. Holdets benjamin og samtidig  en af holdets 2 debutanter. Den anden var - Henrik Daugård. Fin debut til begge.

Søndag den 14. juni skulle vi så prøve at gentage succeen - og det gjorde vi!. I det vestjyder nok bare kalder en let brise var forholdene udfordrende. Med en sejr på 14-0 slutter vi som puljevinder selvom der stadig resterer 1 match i august mod Ribe, der har tabt deres 2 første matcher. 14-0 lyder voldsomt, men Vinther, Daugård og Foursome skulle gå helt til hul 18 for at finde en vinder.