TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Vejle Golf Club Junior Sponsor 2022

Hvis du kunne tænke dig at hjælpe juniorerne med et sponsorat, så kontakt sponsoransvarlig Christian Egly for nærmere info.

I Vejle Golf Club's juniorafdeling arbejder vi målrettet på at skabe en større bredde, så vi kan få flere juniorer til at spille golf. Samtidig med at de, der allerede spiller golf, kan få knyttet gode venskaber der varer ved. Dette sker igennem træning og fælles sociale arrangementer med golfen som omdrejningspunkt.

I sæsonen 2022 har vi oprettet en Junior Erhvervsklub, hvis eneste formål er at støtte juniorarbejdet i klubben. Juniorudvalget allokerer sponsorater til de arrangementer, vi har planlagt i løbet af året. 
Eksempelvis vores årlige lejrtur, der er en fantastisk mulighed for alle juniorspillerne, nye som "gamle", til at lære hinanden endnu bedre at kende og skabe nye venskaber og samtidig udvikle golfspillet.

Som tak får man, udover at støtte juniorarbejdet, vist sit logo på Vejle Golf Club's hjemmeside under juniorafdelingen samt bliver omtalt på vores Facebookside. 

Kunne du tænke dig at hjælpe juniorarbejdet med et sponsorat, så kontakt sponsoransvarlig Christian Egly for nærmere information. 

Stort tak til vores 2022 Sponsorer. Støt dem de støtter Juniorarbejdet i Vejle Golf Club.

Simple Goods - Børne og Unge Uni - Lars Vegas Golf
Lido Biograferne - Skovhus Økonomisk Rådgivning - Sidani Proshop