TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Holdturnering

Holdturneringen er en mulighed for at blive en del af et hold, repræsentere sin klub og styrke samværet med andre golfspillere i klubben. Spillerne kommer ud og prøver nye baner sammen med deres venner fra klubben, så turneringsoplevelsen kommer til at virke tryg også for de nyeste og yngste. Det er også en social turneringsform, hvor man møder juniorer fra andre klubber, som også elsker golf, og får måske skabt sig nogle nye venskaber.

Målgruppe, rækker og spilformat

Holdturneringen spilles på hverdage. Der spilles hulspil over 9 huller med handicap. Man må meget gerne aftale at spille over flere huller, hvis det kan nås og man mener det passer bedst til de pågældende hold. Vi vil gerne opfordre til, at man som minimum spiller alle 9 huller, også selvom hulspilsmatchen måske er færdig tidligere. 

Der spilles 1 fourball og 2 singler på hverdagsaftener imod andre klubber, 1 hjemmebane- og 1 udebanekamp. Efter de indledende puljekampe går puljevinderne videre til eventuelle mellemrunder o senere landsdelsfinaler og landsfinale.
Man deltager med 4 spillere på et hold, og spiller 2 singler og en foursome.


Holdet spiller i puljer á 3-4 hold, hvor man spiller på både ude- og hjemmebane, dvs. at man løbende spiller kampe henover sæsonen.

 

Tilmelding

Er du eller dit barn interesseret og vil du hjælpe som holdleder, så se mere på Facebook , tilmelding skal typisk finde sted medio/ ultimo marts måned. 

Læs mere om Holdturneringen på DGUs hjemmeside under Turnering/ Ungdomsturneringer https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/holdturneringen

2023 Holdturnering: