TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Ranglisteturneringer

Der kan både være tale om klubarrangerede ranglisteturneringer og DGU turneringer der tæller til disse ranglister. Det betyder at aldersgrænser, handicapgrænser, turneringsbetingelser m.m. varierer fra turnering til turnering, da det er den afviklende part, der fastsætter turnerings betingelser.

Brug derfor hvert år til sæsonstart, lidt tid på at sætte dig ind i årets udbud af ranglisteturneringer, og sæt et turneringsprogram sammen, som giver mening for dig.

Ranglisteturneringer er individuelle turneringer, som afholdes af en række danske golfklubber. Det er en åbne turneringer, som giver mulighed for, at Danmarks juniorelite kan konkurrere imod hinanden og som tæller til DGU's Juniorrangliste og evt. WAGR (amatør-verdensranglisten). 

DGU Juniorranglisten baseres på resultater af juniorer i turneringer på stort set alle niveauer. Udover danske juniorranglisteturneringer inkluderer dette også herre/dame/ynglinge turneringer, hvor juniorer deltager. Ranglistens formål er at give et retvisende billede af, hvordan de danske juniorer, som primært spiller turneringer i Danmark, præsterer ift. banens sværhedsgrad på dagen. 

Hvornår 
Se tuneringsplanen på golf.dk for at få et overblik over hvilke klubber, der afholder juniorranglisteturneringer hér. 

https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/ranglisteturneringer

https://www.golf.dk/turneringsplan

Hvem kan deltage

Alder: Op til 18 år
Hcp: Varierer til +8

Har du spørgsmål til ranglisteturneringer, er du altid velkommen til at kontakte juniorudvalget eller trænerteamet.