False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Træning

Afbud

Husk altid at melde afbud til træning. 

Dette gøres i vores Facebookgruppe.

U10 er for drenge og piger fra ca. 6-9 år (årgang 2012 og op er junior spillere). 
Uanset om du har kendskab til golf eller er helt ny, er du altid velkommen i Vejle Golf Club.

Træning
Vi træner og leger om onsdagen fra kl. 17-18.
Første gang er onsdag d. 7. april - vi mødes foran shoppen. 
I år vi desværre ikke afholde informationsmøde, som vi plejer

Dit barn må meget gerne komme og prøve at spille golf helt gratis. I skal bare huske praktisk tøj, der passer til vejret. Udstyr kan I låne hos os - bare spørg din træner eller kig ind i shoppen.
Derefter kan I melde ham eller hende ind.  

Du kan tilmelde dit barn her

Denne sæson er Per Sørensen træner og han får hjælp af juniorspiller David Guldbrandt Bøje. Vi har dog brug for en træner mere, som kan hjælpe Per, så har du som forælder eller bedsteforælder lyst til at hjælpe til, hører vi meget gerne fra dig. Det er ikke en forudsætning, at du har stort kendskab til golf.

Træning med Pro-trænerne.
Den første træningsdag hver måned i sæsonen får vi besøg af en af klubbens trænere, så både spillere og forældre lærer dem bedre at kende og I kan udveksle idéer til træning og spil.

Den gode træningskultur
Vores trænere er dygtige frivillige og derfor ser vi gerne, at I som forældre engagerer jer i jeres barns træning og hjælper til, hvis der er behov for dette - både til træning og turnering.

Der skal være plads til alle på U10 og træningen, som består af golf og leg, skal være sjovt for alle. Derfor må I som forældre gerne tale med jeres børn om den gode opførsel, så alle får den bedst mulige oplevelse med hjem.