TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Nyt Handicapsystem 2021

Fra 2021 træder et nyt handicapreguleringssystem i kraft, og for at du allerede fra sæsonstarten kan få et retvisende handicap at spille efter, vil vi i Regel- og handicapudvalget opfordre til allerede NU at indlevere scores. Dit nye handicap beregnes nemlig efter de otte bedste af dine seneste 20 registrerede runder.

Prøv for egen skyld at få afleveret så mange scorekort som muligt, da dette i det nye system vil give det mest korrekte handicap. Fremadrettet, (fra 2021) er der ingen handicap grupper, og man kan max have 54 slag.

Fra september 2020 vil der, når man går ind på Golfbox, være en linje, der fortæller, hvad ens handicap ville være, hvis det var beregnet efter det nye system.

Spil, Aflevér, Golfbox beregner, Spil
Så enkelt er det!

I takt med at dine evner og dermed spillestyrke ændres, skal dit handicap selvfølgelig også ændre sig. Der findes ikke længere handicapgrupper, og det nye system udregner dit handicap som et gennemsnit af de 8 bedste af de 20 seneste runder.

Hvis man af en eller anden årsag ikke har 20 scorekort, går systemet ind og finder, hvad der er tilgængeligt i scorearkivet. Du bør derfor aflevere flest mulige scorekort, så beregningerne kan give et retvisende handicap, der gør, at du med god samvittighed kan konkurrere på et fair og lige grundlag mod alle andre spillere - altid!

Følg med her på hjemmesiden, hvor vi løbende vil informere, blandt andet om, hvad sekretariatet vil registrere, og hvad man selv skal registrere. I dag er det sådan at sekretariatet kun behøver at indtaste resultatet af scoren, men fra nytår skal scorekortet registreres hul for hul. Dette vil selvsagt blive en tidskrævende opgave.

SÅ DERFOR, BEGYND ALLEREDE NU AT REGISTRERE JERES EGNE SCOREKORT.

Har du spørgsmål, så skriv til os
Eventuelle spørgsmål bedes rettet skriftlig til Regel- og handicapudvalget, da de så vil offentliggøre spørgsmål og svar på hjemmesiden, således flest mulige får indsigt i, hvad der er gældende.

I næste opdatering vil vi give konkrete eksempler på, hvordan dit handicap beregnes.