TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

C-rækken

Halvvejs holder C holdet fast i topstriden

C holdet startede hjemme mod Gyttegård den 22. april på en råkold forårsdag, der fortsat krævede skiundertøj. På papiret blev det et klart nederlag på 9-2, men det var faktisk ganske spændende til det sidste, da 4 ud af 5 matcher først blev afgjort på hul 18. Vi var vejret til trods åbenbart ikke kølige nok i de afgørende situationer.

Næste mandag gik turen til Kellers Park, hvor temperaturen var hæderlig, men banen var fortsat meget våd, hvilket havde vanskeliggjort klipningen. Det gav en lidt rodet match, hvor der blev ledt meget selv på fairway. Det blev dog til klare sejre eller nederlag på nær Kent, der trak spændende om resultatet til det sidste ved at afgøre den sidste match på hul 18 til vores fordel og dermed en sejr på 7-4 

Efter 14 dages pause mødte vi Kellers Park hjemme den 13. maj. Vejret var skønt og banen perfekt på nær greens i Skoven, der lige mangler lidt endnu. Det gav en klar sejr på 9-2 uden nervepirrende afgørelser på de sidste huller.

Halvvejs er vi således et point efter Gyttegård og et point foran Juelsminde, der venter således 3 spændende kampe mod Juelsminde hjemme og ude og Gyttegård ude.. Det er på papiret stærke hold, hvor næsten alle spillere ligger tæt på den nederste grænse for at spille på C-niveau. (18 i handicap)

Holdleder
Henrik Nygaard

-------------------------------------------------------

Forudsætninger
Lavest EGA hcp. er 18,0 for begge køn og fyldt 21 år

Holdleder Henrik Nygaard Jensen
Mail dyrehegnet@gmail.com
Mobil 4016 9413


Vi er allerede tilmeldt

Her kan du tilmelde dig.

Ved overtegning gennemfører holdkaptajnen en kvalifikationsturnering i foråret 2024. Holdkaptajnen er forhåndsreserveret en plads på holdet.