TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Senior A

21/6 STENSBALLEGAARD, UDE

Sidste match ude, handlede mest om bare om at være der - muligheden for at nå noget, var for længst forduftet. Det samme var mange af spillerne osse denne søndag, efter afbud selv også samme morgen. Efter 12 forsøg, lykkes det mig omsider at lokke 2 med som allerede havde spillet 18 huller i VGC-Cup om formiddagen - tak for det, til Kim og Keld. 

Kaptajn-fru Domino valgte at spille single - jov-jov, man retter naturligvis ind - de blå mærker har jeg endnu. Efter 6 huller var hun nede med 6, da Steensballes Pernille spiller de første 7 i par - av-av. Meeen Dominoen kommer stærkt igen, udligner og er tæt på at nappe 17., men misser puttet og taber hæderligt 2-1.  

Kim V i 1HS, var måske lidt brugt og taber 5/4. På 2HS havde vi Brian Madsen med som ugens gæst som taber 6/5 - men tak for at du stillede op. Begges modstandere havde i øvrigt det halve i hcp, hvis vi nu skal bortforklare... Keld Ligeud i 3HS var ikke så generet af formiddagens 18 huller i Vejle, og kører en deler hjem på 18, imod en mere ligeværdig modstander - well done champ.

I MIX havde captain med stor haaben, som makker faaet Fru Vaaben. Men Steensballes Bendix, smed ALT indtil 1 meter fra pinden, og selvom han puttede som en dør, var vi slet ikke skarpe nok og taber 4/3 til et samlet nederlag på 10-1.

Dermed slut på årets Senior A, med en slukøret captain der alvorligt overvejer om ikke undervandsdart var noget jeg skulle fokusere meget mere på...

TAK TIL ALLE der deltog og til Marlene for at holde styr på ustyret med Corona-pause osv. GO' SOMMER 

VH Captain Senior A 2020

---------------------------------------------------

15/6 SKANDERBORG, UDE

Vi havde forstærket styrken med 2 x Tauls, til dagens match imod Skanderborg, som trænger til en let lussing efterhånden. 

Christian lagde for i 1HS og kæmper for det. Han må se sig slået med 3/2 og udtalte efterfølgende at greens var for ringe og han nemt kunne rundbarbere Per Betjent hjemme i Vejle. Vi er tilbøjelig til at gi ham ret. I DS fortsatte fru Taul igen uden bavl, og hjemførte en 3/2-sejr til os. De har sikkert hygget sig på vej hjem i bilen...

Doktor Kaltoft i 2HS var igen flyvende - måske de nye piller er det helt rigtige, han indtog i alt fald 8 af dem inden dysten - JDAI20M hedder de... - eller på dansk; jeg-dåser-alt-indefor-20-m..." og det gjorde han og vinder 4/3.

Kim Vinther i 3HS går en spændende runde - og det bølger frem og tilbage med 1 o, lige, 1 ned. Ultimativt trækker han det alt for lange strå - og dem var der mange af på banen - og taber 2/0. 

I mix havde captain allieret sig med EMS - som ikke er en ny smart mobil-dims, men den korte version af navnet Else Marie Sørensen. Vi kom rigtig skidt afsted, men er med og oppe med 2. Derfra blev det heldigvis - kun værre. Skanderborg - særligt hanhunden, havde en af de heldige dage. Vi foreslog ham at købe en ordentlig røvfuld Lottokuponer - "for INTET kan da gå galt for dig idag..." Vi taber 4/3 og samlet 7-4 - øvbøv.

      Henrik Holbech

----------------------------------------------------------

8/6: HIMMELBJERGET, HJEMME

Så var det til tid revanche for 6-5-nederlaget til Himmelbjerget i sidste uge.

I DS havde Fru Vaaben i den grad  faaet vendt kaaben, og spurter ad 18. green med en overbevisende 5-3 sejr - SÅDAN!

Captain og admiralinden lagde godt fra land, og ud på dybt vand - på for-9 og er kun.... nede med 3 inden vi går til 10! Et tabt hoved og ikke mindre end 3 brækkede arme hos captain var de absolutte årsager til at vi brugte ufattelig meget tid i urten, frem for på centre court. Vi taber med 5-4. 

Pistolen Lars havde ditto en revanche tilgode. Han brugte alle kneb - og vi troede alle efter en halv times venten i klubhuset, at han havde skudt Himmelbjergets 1HS og var i færd med at grave ham ned.. Men ind kom de omsider, til et hæderligt 2-1 nederlag til Lars.

Nede med 5-2 i matchen var det med intens nervøsitet og en tydelig brændenældefeber, at de 2 sidste HS'er kom i mål. Men der var aldrig grund til bekymring: både Kim V i 2HS der vinder 5-3 og Keld Ligeud i 3. der vinder endnu større med 6-4, cementerer dermed vores samlede sejr til 6-5.

Og mange tak for det... captain har efter denne match fundet en ny interesse. Nemlig indsamling af sjældne planter. idet jeg under runden var steder i junglen, som aldrig før er betrådt af mennesker....

VH Captain

--------------------------------------------------------

1/6: HIMMELBJERGET, UDE

Med solen højt på himlen og 24 grader, en middelhøj-hellig 2. Pinsedag, fløjtedes 3. match ude imod Himmelbjerget på gång. 

På bjergbanen hvor blindhed næsten er et kvalifikationskrav, med udelukkende skrå lejer og ufatteligt mange skjulte greens, tog Anne-Birthe sig af DS - mest fordi Lars Vegas havde glemt sin nederdel. Men der er ikke så meget bavl med fru Taul, som i vanlig stil kørte en sikker 5/3 hjem. 

Kaptajnfruen slog sig løs i det mixede makkerskab med nåja... captain. Hul efter hul delte vi igen og igen med hjemmeholdet. Lige indtil vi satte tryk på kedlerne og tempoet alvorligt op. SÅ ku' det nok være der kom gang i matchen. Mandskabet fra Himmelbjerget kunne bare se måbende til, at vi smed kuglen i højre og venstre, imens de tørrede os på 13., 14. og 15. Vi deler 16. og taber derfor 3/2. Hastværk er lastværk - og golf er noget opreklameret lor... øhh møj - ind imellem.... 

Lars Vegas var opgraderet til 1HS - jov-jov, man skal motivere og præmiere og udvise tillid, skal man. Men manden med pistolskuddet, have fået en blokade forinden. Helt præcis i hvilken kropsdel, er uvist - så han spillede derfor ca. 102,37 % under vanligt niveau. Det til trods kæmper kæmpen, men må se sig overmandet, da der er 5 at gå. 

Søren Klerke, var et godt valg i 3HS og tog med ophøjet ro, hul på matchen, fast besluttet på at gøre en god figur - ikke fordi den fejler noget - uhada, næh nej - og hans g-streng sad lige hvor den skulle. Med en mega forsigtig start går det so-so rimeligt og efter 6, er Klærken oppe med, ja - 6 minsandten. Den slags kan ikke gå galt - skulle man tro...! Men det gjorde det heller ikke - Søren kører en møj overbevisende 6/5-sejr hjem.

Status var nu 5-4 til Himmelbjerget og tilbage stod slaget om de 2 points i 2HS - altså om både den og hele matchen. Vi havde sikkerheden selv, Keld-lige-ud-Hindhede for enden af skafterne. Således opmuntret stod vi alle på terrassen foran klubhuset med kig til 18., og kunne beskue de 2 kombatanters tee-slag, på det 165 m lange par 3, en pendant til vores skoven 7. De misser begge green, ditto i indspil, putter for par men misser begge til bogie. Dermed deler de matchen - og vi klappede dem behørigt til 19. derefter.  

Dermed taber vi 6-5, som ikke er optimalt - men det var fannerme sjovt og spændende - og er det ikke DET, det handler om... Tak for indsatsen alle mand.

VH captain 

---------------------------------------------------------------

25/5: STENSBALLEGAARD, HJEMME

Der vil være de der hævder at tørre tæsk ikke hjælper. Det være hermed modbevidst idet nederlaget til Skanderborg, havde givet holdet blod på tanden. Således sejr-hungrende motiveret, tog vi i 2.-matchen, imod Stensballegaard, der på samtlige pladser, een undtaget, stod betydeligt bedre på papiret - det taknemmelige. 

Det var med maaben og haaben, at fru Vaaben spillede ikke som, men MED en næsten brækket arm, men hun finder alligevel kræfterne til at kæmpe sig til et hæderligt 1-0 nederlag. Captain og frue glimrer ved at være nede med 3 hele to gange i matchen, men kæmper os tilbage til A/S efter 16. Vi rammer faktisk hele 2 fairways undervejs - wabehar...! Vi mangler liiige den sidste skarphed; nye briller, fuld bevidsthed og en sut - og misser derfor 17. Vi deler 18. til et ditto 1-0-nederlag.   

I det absolut fantastiske vejr med næsten vindstille, afventede vi derpå vore 3 herresingler (se mere på desperat-dating.dk). Mester Vinther havde skiftet mindset fra datalog til golfolog, og vinder 3HS med overbevisende 4-2. Pistolmanden Lars Vegas i 2HS, knalder osse igennem idag - og rammer mest indenfor pælene - og styrer en 2-1-sejr i hus. Vores allesammens pusher, doktor Kaltoft, der altid er klar med Ketogan, Stesolid og andre nødvendigheder til holdet, var stadig i topform efter at have brændt Lübker af i weekenden. Han vinder sikkert 2-1. 

Til Stenballegaards captain Bendix's store fortrydelse, alt imens jeg synes det var ræææti festligt... Godt gået boyz...!!! Vi vinder dermed 6-5. SÅDAN SENIOR A - tak for indsatsen til alle mand og mand-inder...

VH captain 

--------------------------------------------------------------

11/5: SKANDERBORG, HJEMME

Så oprandt omsider dagen for 1. match, selvom Karina-Corona havde nær slukket alt håb for et normalt liv. Med tæt på negative temperaturer og en strid østen-vesten-vind der blæste urimeligt øst-vestligt, kunne vi tage imod et sprudlende Skanderborg-hold, med trods alt, lidt sol på himlen.

Jane Vaaben kæmpede bravt i DS og endte med 2-1, mens Judith og captain, efter at være nede med 3 efter 3... endte med 3-2. 1HS med holdets huslæge, Kalle Toft ved stetoskopet, klarede ditto 3-2.

Der var også spænding i 2HS med Lars Vegas, manden med pistolaftrækket der slår 326 meter med et forsigtigt 9-jern, som ligeledes endte med 3-2. I 3HS kørte Kim Vinther med klatten og er oppe med 3 efter 15. Kim gled dog i selv samme klatter på de sidste 3, og  ender med en deler. 

Og således kunne Skanderborg vende hjem med en 10-1 sejr i bagagen. Tak for indsatsen, som vi kan gøre bedre... Og som jeg høfligt informerede Skanderborg om: man inviterer sku-da ikke til middag og spiser det hele selv... selvom det kunne ha' været rigtig rart med mere end bare et par krummer til os selv...

Henrik Holbech

-----------------------------------------------------------------------------------

Kampprogram 2020:

Mandag 11.05.20 16.37 Skanderborg Parken/Skoven
Mandag 25.05.20 16.37 Stensballegaard Sletten/Parken
Mandag 01.06.20 15.00 Himmelbjerg Udebane
Mandag 08.06.20 17.00 Himmelbjerg Parken/Skoven
Mandag 15.06.20 17.30 Skanderborg Udebane
Søndag 21.06.20 15.00 Stensballegaard Udebane

 

Some description