TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Kvalifikationsrækken, Senior

Lørdag vinder Senior 2.holdet i kvalifikationsrækken 14-0 på udebane mod Kellerspark golfklub. Trods 'aflevering' af et par spillere til førsteholdet så blev der gået til stålet. Et par af matcherne var helt lige hvor Frandsen og Brady vinder henholdsvis 2/1 og 2/0. Resten af holdet vinder sikre sejre ved Speed 4/3, Dorthe 5/3 og to gange 7/5 til Foursomes-makkerne Eva og Peter samt undertegnede holdkaptajn på dagen. 

Søndag havde vi yderligere et par substitutter med ude mod Juelsminde. Speed og Dorthe var til fest og da Frandsen skulle restituere, så trådte  Lars Madsen, Michael Suhr og Judith til i stedet. Der var genvalg til Eva, Brady, Worsøe og undertegnede. Det blev til en tæt 8-6 sejr godt hjulpet på vej af Suhr og Lars med sejre på 2/1 og 2/0, mens Judith desværre taber i en tæt match 2/1. Tordenvejr afbrød matchen knapt et par timer og det var godt for nogen og ikke nok for andre. Foursomes rykker efter pausen og tager en hidtil lige match i kraven og vinder 4/3. Brady og undertegnede var 3 nede ved afbrydelsen efter 6 huller og formåede ikke at vende det helt. Brady taber klart 8-6. Jeg var ved at have bragt balance i regnskabet med 1 nede og 3 at gå, før min modstander laver en birdie og jeg desværre ikke formår at udnytte et langt drive på hul 17 til en birdie. Taber dermed 2-0.

Men samlet set en helt igennem godkendt weekend for et hold med mange reserver og straks-indkaldte.  Vi ligger på 2. pladsen i puljen med 6 point efter Stensballegård på 8 point og som vi så møder i et battle-royale ude hos dem i 2. sidste runde.

/Niels LM
Substitut holdkaptajn!