TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Nyhedsarkiv

Årgangsmesterskaber 2021

Vejle Golf Club var repræsenteret med 3 spillere ved årgangsmesterskaberne, der blev spillet i Morsø Golf Club i weekenden.

Bedst gik det for Cecilie Eggersen som vandt rækken for 16-årige piger i sikker stil med 8 slag til nr 2. 

Mikkel Kimer Rasmussen spillede med i U-13 drenge og Nikolaj Rotbøl i U-15 drenge. 


Cecilie ses i midten.

Link til resultater kan ses her:

https://www.golf.dk/ranglister-golfbox#/competition/2673193/leaderboard/2636072

https://www.golf.dk/ungdomsturneringer/stralende-spil-i-arets-argangsmesterskaber?id=12997

--------------------------------------------------

DM for seniorer

I weekenden blev der spillet DM for seniorer i Svendborg Golf Klub.

Efter lidt udfordringer i første runde blev det til en flot 5. plads til Henrik Daugaard, som spillede de 3 runder i 85, 70 og 72 slag, hvilket var 1 slag fra en delt 2. plads.

 

Link til resultater kan ses her:

https://www.golf.dk/ranglister-golfbox#/competition/2770793/leaderboard/2721976

---------------------------------------------------

DM afslutning

Cecilie Eggersen (billede) spillede ellers fremragende i slagspilskvalifikationen og sluttede på 2. Pladsen efter at have gennemført de to runder i par (74-72). Desværre blev ottendedelsfinalen endestation for Cecilie, da hun tabte 2/1 til Ida Petersen fra Smørum golfklub.
Hos drengene blev Johan L. Christensen (72-79) og Mikkel F. Iversen (77-76) hhv. nummer 22 og 29, hvilket desværre ikke var nok til at kvalificere sig til hulspils delen af mesterskabet.

Vinder i drengerækken blev som sidste år - Jens Kristian Thysted fra Smørum og pigerækken blev vundet af Emilie Clausen fra Næstved Golfklub.

Resultater kan ses her:

https://www.golf.dk/dm/jens-kristian-thysted-forsvarer-guldet?id=12883


/Marianne 

Sportsudvalget

-------------------------------------------------

Det går godt for vores elitespillere - Kristian Svinth Dideriksen vinder

I sidste weekend vandt Malene Meldgaard Arildsen Bravo Tours Masters efter omspil i Herning.

I denne weekend var det så på herresiden der var fuldt udbytte, da Kristian Svinth Dideriksen vandt Mølleåens junior- og ynglinge cup i 71-67-75. Det var nok til en sikker sejr med hele 4 slag til andenpladsen.
Kristian tager til Brønderslev i denne uge for at spille DM i slagspil for herrer.


Cecilie Eggersen spiller DM for juniorer på vores egen bane i disse dag og har spillet flot i den første del af turneringen.
Efter 36 hullers slagspil mandag går 16 piger videre til hulspil. Cecilie slutter på en flot 2. plads efter en samlet score i par og klar til hulspil./Marianne Linde
Sportsudvalget

-------------------------------------------------------

Malene vinder Bravo Tours Master

Malene Meldgaard Arildsen spillede i weekenden en eliteturnering i Herning, hvor der blev spillet 36 huller lørdag og 18 huller søndag. Banen var meget tør og hård - og med meget blæst blev det lidt svære betingelser for spillerne.

Malene spillede første runde i  81 slag - hun var ikke selv helt tilfreds med sine tee slag og putts, men kom stærkt igen i 2 runde lørdag, hvor hun var rundt i 75 slag.

Søndag skulle finalen spilles og der var 6 slag op til Emilie Clausen der førte turneringen. Malene spiller godt og stabilt og kommer rundt i 75 slag. Emilie Clausen slutter runden af med 3 bogeys, så sejren skulle afgøres i omspil på banens hul 10 - et par 3 hul.  Malene spiller bolden sikkert på green og Emilie kommer ikke helt så godt fra tee, så 2 put senere er sejren sikret til Malene.

Kristian Svinth Dideriksen spillede med i herrer rækker og sluttede på en flot 7. plads med 3 runder i  74, 70 og 79.

Stort tillykke og flot kæmpet..

Resultater kan ses her: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/2540716/leaderboard/2503149

 

/Marianne Linde

Sportsudvalget

--------------------------------------------------

DM i hulspil

DM i hulspil for herrer og damer er netop blevet afviklet i meget smukke omgivelser i Langesø Golf Club og Vejle Golf Club var repræsenteret med flere af vores dygtige spillere.

Josephine Bertelsen spillede super flot golf og spillede sig hele vejen til semifinalen søndag, hvor hun desværre tabte sin match. I kampen om bronze måtte Josephine se sig slået af en modstander med +6,6 i hcp. Og selvom man siger "alt kan ske i hulspil", så var modstanderen bedre den dag. Flot spil hele vejen igennem turneringen og godt kæmpet med 6 runder på 3 dage.

Kathrine Toftgaard Pedersen og Malene Meldgaard Arildsen spiller begge to tætte matcher i første runde, som desværre falder ud til modstanderens fordel - begge matcher bliver afgjort på hul 18.

Kristian Svinth Dideriksen vinder sin første runde med med 2/1 og spiller anden runde mod Jacob Agerschou fra Stensballe, som Kristian taber 2/1.

 

-------------------------------------------------

Flot resultat af Johan Linnebjerg Christensen

Johan var taget en tur til Sjælland i weekenden for at spille med i Mølleåen Open - en stærk besat rangliste turnering.

Det bliver til en flot 8. plads og en samlet score på +3 efter 54 runder. 

Flot spillet af Johan.

Link til resultater

-------------------------------------------------

Sejr igen til VGC elitespiller


2. Pinsedag var der Faxe Kondi ranglisteturnering i Fredericia.

Josephine Bertelsen bliver runner-up efter at have været i omspil om sejren - først på 3. omspilshul måtte hun se sig slået.

Efter 36 huller og en samlet scorer på +1 skulle 2 VGC spillere - Peter Vidkær Madsen og Kristian Svinth Dideriksen i omspil om sejren.

Peter vinder efter første omspilshul. 

Stort tillykke til jer alle 3 - flot spillet.

Link til resultat

---------------------------------------------------------------

Cecilie Eggersen vinder Kolding Junior Open

Lørdag blev der spillet Kolding Junior Open sponsored by Autocentralen en junior rangliste turnering afviklet af Kolding Golf Club – en slagspilsturnering afviklet over 36 huller med nogle af landets bedste juniorspillere.

Turneringen blev med fremragende spil vundet af Vejle-spilleren Cecilie Eggersen. Cecilie er skiftet til Vejle Golf Club i vinters og har allerede fået debut på klubbens førstehold i elitedivisionen, trods sin unge alder på bare 16 år. I Kolding spillede Cecilie rigtig godt, men måtte efter runder i 74-72 (+6) konstatere at det ville kræve et omspil mod Gyttegårds Cecilie Larsen for at sikre sejren. I det nervepirrende omspil som skulle afgøres over 3 huller viste Cecilie, at hun havde fuldstændig styr på nerverne, og gik de 3 omspilshuller i en under par, en score Cecilie Larsen ikke kunne matcher og dermed kunne Cecilie fejre sin første ranglistesejr.

STORT TILLYKKE CECILIE!

Udover Cecilie, havde Vejle GC også to spillere til start i drengerækken. Nytilkomne drengespiller Kristian Svinth Dideriksen endte på en 17. plads efter scores i 75-75, mens Jacob Schødt Thomsen blev nummer 28. efter scores i 77-77.

Link til leaderboard

--------------------------

Træningsweekend for divisionsspillerne

I weekenden d. 17-18 april havde sportsudvalget i samarbejde med Talal arrangeret træningsweekend for elite- og divisionsspillerne samt seniorholdet, som i år spiller i 1. division.

Heldigvis var vejret fantastisk, så weekenden forløb rigtigt fint. Lørdag var der arrangeret træning om formiddagen for halvdelen af spillerne, imens den anden halvdel spillede 18 huller. Herefter mødtes vi til lidt frokost og byttede rundt, så dem der havde trænet kom en tur på banen og omvendt.

Søndag mødtes vi til træning, hvor der igen var lavet en fin planlægning af Talal, som sørgede for, vi allesammen var i gang skiftevis på driving range og indspilsområdet og der blev konkurreret på flere forskellige måder. Efter træningen spiste vi frokost sammen og herefter skulle der spilles elitematch.

Sportsudvalget har i år valgt at lave 2 rækker i elitematcherne. En bruttorække som spilles fra backtee og en seniorrække som spilles fra klubtee.

Bruttorækken blev vundet af Johan L. Christensen med en runde i par

Seniorrækken blev vundet af Henrik Daugaard som var rundt i +3

Tak for super god opbakning og godt humør til jer allesammen :-)

Mange hilsner
Marianne/Sportsudvalget