TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Konkurrence nærmest flaget Skoven 7

Mandag 17. maj 2021

Som noget nyt har golfklubben i år valgt at deltage i  -  Road to Made in HimmerLand - to aktiviteter i én: Danmarks største Nærmest pinden-konkurrence og en indsamling til klubbens juniorarbejde blandt medlemmerne.

Begge aktiviteter understøttes af Made in HimmerLand presented by Freja med flotte præmier.

Nærmest pinden-konkurrence
Alle, der i uge 20 (17.05 – 23.05.) spiller på Skoven hul 7 kan deltage i Nærmest pinden-konkurrencen og der er flotte præmier på højkant. Du skal dog have en spillemakker med som markør og slaget skal indgå i en normal runde. Det er gratis at deltage i konkurrencen.

Slår du dit teeslag ind på green, så bolden ligger tættere på flaget end dagens hidtil bedste, så skriv dig på sedlen ved green og få din markør til at kvittere for slaget. Hvis du ved dagens afslutning har slået dagens bedste slag, vinder du en partoutbillet til Made in HimmerLand i 2022.

Vinder du efterfølgende klubbens lodtrækning blandt de 7 dagsvindere, vinder du ovenikøbet en eksklusiv VIP billet til dette års udgave af Made in HimmerLand. En billet, der er i høj kurs, da der ikke bliver mulighed for at købe billet til årets turnering

Indsamling til klubbens juniorarbejde
Den anden del af Road to Made in HimmerLand er om muligt endnu vigtigere for klubben. Vi har oprettet en virtuel støtteturnering Indsamling til juniorarbejdet. Når du tilmelder dig turneringen og betaler et tilmeldingsfee på minimum kr. 50 går dette beløb til klubbens juniorarbejde. Vi kalder det en virtuel turnering, for der spilles ikke efterfølgende en turnering.

Alle medlemmer, der støtter juniorarbejdet med mindst 50 kroner præmieres med en dagsbillet til Made in HimmerLand presented by Freja i 2022.

Alle vindere indrapporteres efterfølgende til Dansk Golf Union, som vil liste alle vinderne med navn, afstand og klub på Golf.dk samt videregiver information om navn og mailadresse til Made in HimmerLand til brug for udstedelse af billetter.

På forhånd tak for støtten.

Med Venlig Hilsen
Vejle Golf Club

Bo Vaaben
Manager