TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Træneren tager med på banen

Tirsdag 02. april 2024

I TRYOUT-medlemskabet i 2024 tilbydes et udvidet træningsprogram med både individuel- og holdtræning, som ledes af klubbens professionelle golftrænere.
Et af de nye spændende tiltag i TRYOUT i 2024 er, at trænerne er med på banen på udvalgte dage. Det koster ikke ekstra, men er en del af pakken, som klubben tilbyder de nye medlemmer.

”Det er et af de unikke tiltag i TRYOUT. Det, at træneren kommer med på banen betyder, at man har mulighed for at kæde alle de forskellige elementer, som man træner, sammen, så man hurtigere bliver en dygtigere golfspiller”, fortæller formanden for begynderudvalget, Erik Nielsen.

”Der er stor fleksibilitet i træningsprogrammet, så den enkelte deltager selv booker sig på de forskellige træningstilbud, og dermed har fuld kontrol over, om de vil gennemføre TRYOUT i løbet af to måneder eller bruge hele sæsonen”, fortæller Erik Nielsen.

I forbindelse med TRYOUT-spil på Korthulsbanen mandage og onsdage hjælper erfarne golfspillere deltagerne til at forstå golfreglerne og god etikette på golfbanen, og som skrevet tidligere, deltager trænerne på udvalgte dage.

I TRYOUT-forløbet skal man desuden bestå en regelprøve og udvise færdigheder i spillet på Korthulsbanen, inden man kan gå til prøve og blive frigivet til spil på den store bane.

Sæsonen igennem arrangeres fællestræning og weekendkurser, som TRYOUT-medlemmer kan booke via trænerens hjemmeside sidani.dk

Der er arrangeret tre introduktionsarrangementer til TRYOUT i april måned. Det næste finder sted på mandag, den 7. april kl. 17.30 i klubhuset. Tilmelding via klubbens hjemmeside vgc.dk